STN EN 13857-1: 2004 (66 8001), Výbušniny na civilné použitie Časť 1 Terminológia - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13857-1: 2003