STN EN 13857-3: 2003 (66 8003), Výbušniny na civilné použitie Časť 3 Informácie, ktoré výrobca alebo jeho autorizovaný zástupca poskytuje používateľovi - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13857-3: 2002