STN EN 13630-2: 2004 (66 8081), Výbušniny na civilné použitie. Bleskovice a zápalnice Časť 2 Stanovenie tepelnej stability bleskovíc a zápalníc - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13630-2: 2002