STN EN 13630-3: 2004 (66 8081), Výbušniny na civilné použitie. Bleskovice a zápalnice Časť 3 Stanovenie citlivosti duše bleskovice na trenie - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13630-3: 2002