STN EN 13630-8: 2004 (66 8081), Výbušniny na civilné použitie. Bleskovice a zápalnice Časť 8 Stanovenie odolnosti bleskovíc a zápalníc proti vode - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13630-8: 2002