STN EN 13630-11: 2003 (66 8081), Výbušniny na civilné použitie. Bleskovice a zápalnice Časť 11 Stanovenie detonačnej rýchlosti bleskovice - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13630-11: 2002