STN EN 13631-5: 2003 (66 8082), Výbušniny na civilné použitie. Trhaviny Časť 5 Stanovenie odolnosti proti vode - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13631-5: 2002