STN EN 13631-6: 2003 (66 8082), Výbušniny na civilné použitie. Trhaviny Časť 6 Stanovenie odolnosti proti hydrostatickému tlaku - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13631-6: 2002