STN EN 13631-14: 2004 (66 8082), Výbušniny na civilné použitie. Trhaviny Časť 14 Stanovenie detonačnej rýchlosti - Nemček, Daniel; Randus, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13631-14: 2003