STN EN 924: 2003 (66 8502), Lepidlá. Rozpúšťadlové a bezrozpúšťadlové lepidlá. Stanovenie bodu vzplanutia. - Jirkovská, Viera (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 924: 2003