STN EN ISO 9664: 2000 (66 8513), Lepidlá. Skúšobné metódy únavových vlastností konštrukčných lepidiel ťahom v šmyku (ISO 9664: 1993). - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9664: 1995