STN EN ISO 9665: 2002 (66 8523), Lepidlá. Živočíšne lepidlá. Metódy odberu vzoriek a skúšanie (ISO 9665: 1998). - Balážová, Oľga; Horák, Oldřich; Flegrová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9665: 2000 v českom jazyku