STN EN 543: 2003 (66 8541), Lepidlá. Stanovenie sypnej hmotnosti práškových a granulovaných lepidiel. - Smolár, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 543: 2003