STN EN 1246: 2000 (66 8550), Lepidlá. Stanovenie popola a sulfátového popola. - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 1246: 1998