STN EN 12702: 2001 (66 8556), Lepidlá na papier a lepenku, obaly a na jednorazové hygienické výrobky. Stanovenie blokovania potenciálne lepivých vrstiev. - Balážová, Oľga (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12702: 2000