STN EN 1720: 2001 (66 8560), Lepidlá na papier a lepenku, obaly a na jednorazové hygienické výrobky. Stanovenie dispergovateľnosti. - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1720: 1998