STN EN 1721: 2001 (66 8561), Lepidlá na papier a lepenku, obaly a na jednorazové hygienické výrobky. Meranie dotykovej lepivosti lepidiel citlivých na tlak. Stanovenie dotykovej lepivosti guľôčkovou metódou. - Bešina, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1721: 1998