STN EN ISO 787-2: 2001 (67 0520), Všeobecné metódy skúšania pigmentov a plnidiel Časť 2 Stanovenie prchavých látok pri teplote 105 °C (ISO 787-2: 1981) - Mlynáriková, Jana; Joklová, Ludmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 787-2: 1995 v českom jazyku