STN EN ISO 787-3: 2001 (67 0520), Všeobecné metódy skúšania pigmentov a plnidiel Časť 3 Stanovenie látok rozpustných vo vode. Metóda extrakcie za horúca (ISO 787-3: 2000) - Mlynáriková, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 787-3: 2000 a je vydaná v pôvodnej anglickej verzii