STN EN ISO 787-5: 2001 (67 0520), Všeobecné metódy skúšania pigmentov a plnidiel Časť 5 Stanovenie množstva absorbovaného oleja (ISO 787-5: 1980) - Mlynáriková, Jana; Kubátová, Hana; Joklová, Ludmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 787-5: 1995 v českom jazyku