STN EN ISO 787-18: 2001 (67 0520), Všeobecné metódy skúšania pigmentov a plnidiel Časť 18 Určenie zvyšku na site. Postup s mechanickým premývaním (ISO 787-18: 1983) - Mlynáriková, Jana; Kubátová, Hana; Joklová, Ludmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 787-18: 1995 v českom jazyku