STN EN ISO 787-23: 2001 (67 0520), Všeobecné metódy skúšania pigmentov a plnidiel Časť 23 Stanovenie hustoty (s použitím centrifúgy na odstránenie pohlteného vzduchu) (ISO 787-23: 1979) - Mlynáriková, Jana; Kubátová, Hana; Joklová, Ludmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 787-23: 1995 v českom jazyku