STN EN ISO 787-24: 2001 (67 0520), Všeobecné metódy skúšania pigmentov a plnidiel Časť 24 Stanovenie relatívnej farbiacej schopnosti pestrých pigmentov a relatívnej rozptylovej schopnosti bielych pigmentov. Fotometrické metódy (ISO 787-24: 1985) - Knoteková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 787-24: 1995