STN EN ISO 8781-2: 2002 (67 0561), Pigmenty a plnidlá. Metódy hodnotenia dispergačných charakteristík Časť 2 Hodnotenie zo zmeny jemnosti trenia (ISO 8781-2: 1990) - Mlynáriková, Jana; Horák, Oldřich; Pilná, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8781-2: 1995 v českom jazyku