STN EN ISO 8130-9: 2001 (67 3180), Práškové náterové látky Časť 9 Odber vzoriek (ISO 8130-9: 1992) - Smolár, Milan; Kubátová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8130-9: 1999 v českom jazyku