STN ISO 685: 1997 (68 1104), Analýza mydiel. Stanovenie celkového obsahu alkálií a celkového obsahu mastných látok. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 685: 1975