STN ISO 1066: 1998 (68 1106), Analýza mydiel. Stanovenie obsahu glycerolu. Titračná metóda. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 1066: 1975