STN ISO 456: 1997 (68 1109), Povrchovo aktívne látky. Analýza mydiel. Stanovenie voľných žieravych alkálií. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 456: 1973