STN ISO 4318: 1998 (68 1111), Povrchovo aktívne látky a mydlá. Stanovenie obsahu vody. Metóda azeotropickej destilácie. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 4318: 1989