STN ISO 1067: 1997 (68 1112), Analýza mydiel. Stanovenie obsahu nezmydelniteľných, nezmydelnených a nezmydelnených zmydelniteľných látok. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 1067: 1974