STN ISO 4313: 1998 (68 1113), Pracie prášky. Stanovenie celkového obsahu oxidu fosforečného. Gravimetrická chinolínfosfomolybdénanová metóda. - Gáliková, Jana; Koman, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 4313: 1976