STN ISO 4323: 1995 (68 1162), Mydlá. Stanovenie chloridov. Potenciometrická metóda. - Hesslerová, Olga (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 4323: 1977 v českom jazyku