Sagaland - Randolph, Alex; Matschoss, Michel (Unsere besten Familienspiele, 2011)
Sagaland je spoločenská hra. Kráľ hľadá svojho nástupcu a vyhlási, že sa ním stane ten, kto ako prvý nájde 3 magické rozprávkové poklady ukryté v rozprávkovom lese. Hráč, ktorému sa podarí podať informáciu o troch pokladoch, sa stane nielen víťazom hry, ale aj nástupcom bezdetného kráľa