Sagaland - Randolph, Alex; Matschoss, Michel; Scheit, Wolfgang; Pepperle, Walter; Funhouse; Becker Studio (Ravensburg : Ravensburger Spieleverlag, 2011)
Sagaland je spoločenská hra. Kráľ hľadá svojho nástupcu a vyhlási, že sa ním stane ten, kto ako prvý nájde 3 magické rozprávkové poklady ukryté v rozprávkovom lese. Hráč, ktorému sa podarí podať informáciu o troch pokladoch, sa stane nielen víťazom hry, ale aj nástupcom bezdetného kráľa
V tiráži uvedený rok vydania ©1994/2011
Pochádza z dielne svetoznámej nemeckej spoločnosti Ravensburger
Hrací čas 30-45 minút
Vyrobená v Českej republike
2-6 hráčov
Od 6 do 99 rokov
Keywords: logické hry; nemčina; logic puzzle games; German language; hry; games