Spinderella : wer spinnt, gewinnt! - Fraga, Roberto (Zoch Verlag, 2015)
Spinderella je pekná, rodinná, závodná hra, v ktorej sa snažíte previesť svojich mravčekov cez les. Nebude to jednoduché, cestou na vás striehne pavúčica, ktorá vás môže vrátiť na začiatok trate. Len najšikovnejšiemu sa podarí dostať svojich 3 mravčekov až do cieľa. Hra nenásilnou a zábavnou formou pomáha precvičovať logické myslenie, trpezlivosť a koncentráciu