Spinderella : wer spinnt, gewinnt! - Fraga, Roberto; Matthäus, Doris (Fürth : Zoch Verlag, 2015)
Spinderella je pekná, rodinná, závodná hra, v ktorej sa snažíte previesť svojich mravčekov cez les. Nebude to jednoduché, cestou na vás striehne pavúčica, ktorá vás môže vrátiť na začiatok trate. Len najšikovnejšiemu sa podarí dostať svojich 3 mravčekov až do cieľa. Hra nenásilnou a zábavnou formou pomáha precvičovať logické myslenie, trpezlivosť a koncentráciu
Hrací čas cca 20 minút
Hra získala ocenenie Detská hra roku 2015 v Nemecku a Čechách
2-4 hráčov
Od 6 rokov
Návod v nemčine, angličtine, francúzštine a taliančine
Keywords: logické hry; nemčina; logic puzzle games; German language; hry; games