Allgemein-Wissen für Kinder : Wer´s weiß schlägt auf die Tröte ... ! - Rüttinger, Michael (Noris-Spiele, 2012)
Vzdelávacia hra, v ktorej sa hádajú pojmy pomocou indícií. Vyhráva hráč, ktorý uhádne najviac výrazov