Allgemein-Wissen für Kinder : Wer´s weiß schlägt auf die Tröte ... ! - Rüttinger, Michael; Rüttinger, Heidemarie (Fürth : Noris-Spiele, 2012)
Vzdelávacia hra, v ktorej sa hádajú pojmy pomocou indícií. Vyhráva hráč, ktorý uhádne najviac výrazov
Hrací čas 30 minút
2-6 hráčov
Od 6 rokov
Keywords: jazykové hry; nemčina; language games; German language; hry; games