Das ÖSD Spiel. (Wien : Verein ÖSD, 2017)
Cieľom hry je vyhrať čo najviac párov kariet. Karty sa postupne otáčajú a k danému textu sa hľadá konkrétny obrázok. Vyhráva hráč, ktorý má najviac párov kartičiek
Hra obsahuje 30 párov kariet: na jednej sú slová a nadruhej zodpovedajúca fotografia
Obal je v tvare kocky
Keywords: hľadanie obrázkov (hry); nemčina; find game images; German language; hry; games