Rund und den Kalender : eine Reise durch Monate und Jahreszeiten - Walch, Helmut (Spielend Neues Lernen, 2007)
Detská vzdelávacia hra, v ktorej sa hráči pohybujú po hracej ploche a zbierajú karty predstavujúce cyklus prírody (ročné obdobia). Pritom sa učia dni v týždni a mesiace v roku