Rund und den Kalender : eine Reise durch Monate und Jahreszeiten - Walch, Helmut; Silveira, Gabriela; Becker Studio (Ravensburg : Ravensburger Spieleverlag, 2007)
Detská vzdelávacia hra, v ktorej sa hráči pohybujú po hracej ploche a zbierajú karty predstavujúce cyklus prírody (ročné obdobia). Pritom sa učia dni v týždni a mesiace v roku
Hrací čas cca 15 minút
Vyrobené v Českej republike
2-4 hráčov
Od 4-7 rokov
Keywords: didaktické hry; nemčina; educational games; German language; hry; games