Wer kennt die Uhr? : mit Stunden und Minuten spielend durch den Tag - Marckwort, Ulf; Becker Studio (Ravensburg : Ravensburger Spieleverlag, 2006)
Logická hra o hodinách a minútach. Deti hravo kombinujú situácie z každodenného života so správnym časom. Rôzne formy hry vyjadrujú aj digitálnu notáciu a časové koncepty ako „pred“ a „po“
Vyrobené v Českej republike
V tiráži uvedený rok vydania ©1994/2006
Hrací čas na hru cca 20 minút
1-4 hráčov
Od 6-9 rokov
Keywords: didaktické hry; nemčina; educational games; German language; hry; games