Rund ums Taschengeld : wer sein Geld clever einteilt, gewinnt! - Haferkamp, Kai (Spielend Neues Lernen, 2013)
Hra umožňuje deťom rozhodnúť sa, čo si kúpia za svoje peniaze. Ak si ale ušetria nejaké vreckové, môžu si dokonca splniť želanie. Hráč, ktorý svoje peniaze šikovne rozdelí, vyhráva. Toto trénuje povedomie o cenách a hospodárenie s peniazmi