Rund ums Taschengeld : wer sein Geld clever einteilt, gewinnt! - Haferkamp, Kai; Silveira, Gabriela; Becker Studio (Ravensburg : Ravensburger Spieleverlag, 2013)
Hra umožňuje deťom rozhodnúť sa, čo si kúpia za svoje peniaze. Ak si ale ušetria nejaké vreckové, môžu si dokonca splniť želanie. Hráč, ktorý svoje peniaze šikovne rozdelí, vyhráva. Toto trénuje povedomie o cenách a hospodárenie s peniazmi
Hrací čas cca 30 minút
Vyrobená v Českej republike
2-4 hráčov
Od 6-10 rokov
Keywords: matematické hry; nemčina; mathematical recreations; German language; hry; games