Horizonte : 1000 Fragen - 1000 Antworten - Pauly, Hans-Peter (Landeszentrale für politische Bildung, 1997)
Hráči sa snažia pomocou vedomostí a šťastia čo najrýchlejšie dosiahnuť počet bodov, ktoré si predtým určili pomocou kocky. Hráč, ktorý to ako prvý dosiahne, vyhráva