Horizonte : 1000 Fragen - 1000 Antworten - Pauly, Hans-Peter (Stuttgart : Landeszentrale für politische Bildung, 1997)
Hráči sa snažia pomocou vedomostí a šťastia čo najrýchlejšie dosiahnuť počet bodov, ktoré si predtým určili pomocou kocky. Hráč, ktorý to ako prvý dosiahne, vyhráva
2-4 hráčov
Od 12-112 rokov
Keywords: didaktické hry; nemčina; educational games; German language; hry; games