STN EN IEC 60071-2: 2020 (33 0400), Koordinácia izolácie Časť 2 Pokyny na používanie - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN IEC 60071-2: 2018