STN EN 12670: 2020 (72 1801), Prírodný kameň. Terminológia. - Ondrášik, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12670: 2019