STN 72 7221-4: 2020, Tepelnoizolačné výrobky pre budovy Časť 4 Prefabrikované výrobky z minerálnej vlny (MW). Účel použitia - Paulíková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Tento dokument sa vypracoval ako doplňujúci dokument k STN EN 13162: 2012 + A1: 2015