STN EN 12504-1: 2020 (73 1303), Skúšanie betónu v konštrukciách Časť 1 Vzorky z jadrového vŕtania. Odber, preskúmanie a skúška pevnosti v tlaku - Otrubová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2020)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12504-1: 2019